2 Ekim 2015 Cuma

İSRAİL, MİTLER VE TERÖR / ROGER GARAUDY

Bugüne kadar Hitler'in Avrupa Yahudi cemaatinin yok edilmesiyle ilgili yazılı bir emri bulunmamıştır ve büyük ihtimalle de bu emir hiçbir zaman verilmemiştir. (Laquer 1981)

Yahudi yumruğunun gücü, üzerini kaplayan Amerika'nın çelik eldiveninden ve bu eldivenin içinde astar vazifesi gören dolarlardan gelir.(Yeşayahu Lebwitz)

...İsrail ordusu Lübnan'a girecek, işgal ettiği topraklarda İsrail'in müttefiki bir Hristiyan rejimi kuracak ve bundan sonra her şey kendiliğinden olup bitecektir. Lübnan'ın güneyindeki topraklar bütünüyle İsrail'e ilhak edilecektir. (1979 Moşe Şaret Günlük)

İsrail'in kanunu gereği, Patagonyalı bir Yahudi Tel Aviv hava alanına daha ayağını basar basmaz İsrail vatandaşı olur, Filistinli anne babadan Filistin'de dünyaya gelmiş bir Filistinli yurtsuz sayılabilir. Burada Filistinliler aleyhinde hiçbir ırk ayrımı yoktur, sadece Yahudiler lehine bir tedbir vardır.

Dindar Hristiyanlar, bin yıldan daha fazla bir süre 14.yüzyıldan Rönesansa kadar Constantin'in Papalık topraklarını Roma'daki Papa'ya sunduğuna inandılar. Benim öz annem, iyi niyetli binlerce insan gibi, 2 Ağustos gecesi kanlı bir haçın göğe yükseldiğini gördü ve buna ölene dek inandı.

Her sabun parçasında sihirli bir şekilde oraya yerleştirilmiş bir Yahudi'yi ve bu şekilde ikinci bir Freud, Enrlich veya Einstein'in çıkmasının engellendiğini görüyorlardı.

Siyonistlerin asıl gayesi Yahudilerin hayatlarını kurtarmak değil, Filistin'de bir Yahudi devleti kurmaktı. Eğer bilsem ki hepsini İngiltere'ye götürerek bütün Almanya(Yahudi) çocuklarının tamamını kurtaracağım ve İsrail toprağına götürerek ancak yarısını kurtaracağım, ben ikinci çözümü tercih ederim. Zira bizler yalnızca bu çocukların hayatını değil, İsrail halkının tarihini de düşünmek zorundayız. (Ben Gurion 1938)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder