10 Nisan 2016 Pazar

KURUKAFA VE KEMİK TARİKATININ GİZLİ TARİHİ / AYDOĞAN VATANDAŞ

Kurukafa ve Kemik üyeleri "yapıcı kaos" fikriyatına inanırlar. Gerçek politik niyetlerini gizli tutarak, her türlü kritik politik konularda sürekli olarak karmaşık sinyaller göndererek bilinçli olarak hem mevcut dostlara hem de düşmanlara benzer şekilde karmaşa tohumları ekerler.

Bazı kemikçiler Vietnam'da kısıtlı savaş stratejisi felaketinin şekillenmesine yardım ederken, tarikatın diğer üyeleri de, en azından öyle anlaşılıyor, uyuşturucu-rock-seks karşı kültürünü içinden çıktığı Yeni Sol toprağını besleyerek büyütmeye kalktılar.

Ameirkan kampuslarının çoğundaki Yunan kardeşlik kulüplerinin aksine, Kurukafa ve Kemik ile benzer gizli cemaatler sadece Yale'de mevcuttur. Yale kurucularının çoğu Tanrı'ya sadaketler inanan Püriten geleneğinin dürüst üyeleriydi.

Tarikatın Oval Ofis'teki adamının dünyanın geri kalanına Yeni Dünya Düzenini empoze ederken, dağılmış ABD iç ekonomisini nasıl idare etmeye niyetlendiğinin bir örneği ABD'nin en büyük ticari bankası olan Citicorp'un hisselerinin çoğunun yakın zamanlarda Suudi Prensi Talal bin Abdulaziz tarafından satın alınmasında bulunabilir.

Kurukafa ve Kemik dünyasında en önemli erdemlerden biri ulusu savaşa taşımak ve savaşı başarıyla sürdürmektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder