5 Temmuz 2015 Pazar

BİR ÇİFT YÜREK / MARLO MORGAN

Şimdilerde bazı yerliler öldükleri zaman bedenlerinin gömülmeden çöle bırakılmasını vasiyet ediyorlar, böylece onlara ömürleri boyunca nimet sağlamış olan hayvanlara yem olarak onların dünyasına borçlarını ödeyeceklerini düşünüyorlar. Gerçek insanlar son nefeslerini verdikleri zaman nereye gideceklerini biliyorlar ama mutantların çoğu bu bilgiden yoksun. Bunu bildiğimiz zaman bu dünyadan güven ve huzur içinde ayrılıyorsunuz, bilmediğiniz zaman doğal olarak bir mücadele veriliyor.

Sen birinin canını acıtırsan kendi canını acıtırsın, birine yardım edersen kendine yardım edersin. kan ve kemik tüm insanlarda bulunur, farklı olan yürek ve niyettir.

Savaşta ahlak yoktur dediler. Ama yamyamlar asla bir günde yiyebileceklerinden fazlasını öldürmezler. Sizin savaşlarınızda birkaç dakika içinde binlerce kişi ölüyor.

Benim insanlarım siz mutantların Tanrı dediğiniz varlığı tanımlamakta güçlük çektiğinizi, çünkü bunun için mutlaka bir formu olması gerektiğini düşündüğünüze inanırlar. Bizler için birliğin boyutları, biçimi yada ağırlığı yoktur. Birlik özdür, yaratıcılık saflıktır , sevgidir, enerjidir ve sınırsızdır.

İyi ama bir kişi kazanırsa bütün ötekiler kaybetmiş olur, bunun nesi eğlenceli ki? Oyunlar eğlenmek içindir. Neden insanları böyle bir deneyime tabi tutup, sonra da tek bir kişiyi gerçekten kazananın o olduğuna inandırmaya çalışıyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder